18. syyskuuta 2013

Supernopeat violetit kynnet raitakoristelulla

Kaikki, jotka ovat valokuvanneet violetteja kynsiä, tietävät varmaan, minkälaista on yrittää saada sävy
tallentumaan kameralle realistisena: mahdotonta. Näihin kuviin yritin muokata sävyn lähemmäs totuutta,
kyseessä on siis tosiaan purppurainen tumma violetti eikä suinkaan tummansininen lakka ;)

Piti äkkiä keksiä jotkut simppelit ja ei niin näkyvät koristelut, joten lakkalaatikosta valikoitui musta lakka
ja nail art-sivellin. Nää kynnet oli oikeasti valmiit kymmenessä minuutissa pikakuivattajan ansiosta :)

 • Pohjalla violetti lakka Wild and Crazy W260 Chunky Chow
 • Raidat tehty nail art-siveltimellä ja mustalla lakalla Wet 'n Wild Black Créme

10 kommenttia:

 1. Itellä noihin olisi mennyt ainakin tunti, jos näillä miun "kirurgin käsillä" alkaa viivaa tekemään, saa aikaiseksi aaltoja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No aallothan on just omiaan tällaiseen eläinprinttiin, ei niiden viivojen nimittäin tartte olla lähelläkään suoria ;)

   Poista
 2. Voisitko suositella miten lakkaisin kynteni koulukuvaukseen? Esim. Jotain vanhoja kuvia blogistasi tai jonkun muun blogista. Ja montako kerrosta kannattaa laittaa Dermosilin aluslakkaa ja Dermosilin päällyslakkaa että ne pysyisivät hyvin?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa ja kiitti kommentista! Koulukuvaukseen sopii mun mielestä hyvin joku ranskalainen manikyyri, vinomanikyyri tai muu simppeli lakkaus :) Kärjen ei ole pakko olla se perinteinen valkoinen, vaan jos päällä on vaikkapa sininen paita niin ranskiksen kärjen voi lakata mätsäävällä sävyllä :) Omassa blogissa ranskikseen ja vinoranskikseen löytyy esimerkkejä hakusanojen alta: http://piriannes.blogspot.fi/search/label/ranskalainen%20manikyyri sekä http://piriannes.blogspot.fi/search/label/vinomanikyyri !

   Dermosilin alus- ja päällyslakkoja en ole kokeillut, joten en osaa suoraan niistä sanoa mitään. Yleensä sekä alus- että päällyslakkaa riittää 1-2 kerrosta :) Toivottavasti tästä vastauksesta on apua!

   Poista

Kiitos kommentistasi! Huom: blogin ylläpitäjä tarkistaa viestit ennen julkaisemista ja päättää kommenttien hyväksymisestä ja hylkäämisestä. / Thanks for your comment! Attention: the blog administrator can accept or reject comment before it is published.