14. syyskuuta 2013

Parit rakennekynnet kesältäTässä pitkästä aikaa varsinainen kynsipostaus tänne blogin puolelle, ja ensimmäistä kertaa kuvissa tekemiäni rakennekynsiä muiden kätösissä. Geelejä olen näihin käyttänyt ja muoteilla tehnyt jatkoa, koristeluissa on käytetty irtoglitteriä ja strasseja. Kynnet eivät ole lähelläkään täydellisyyttä eivätkä koristelut sieltä monimutkaisimmasta päästä, mutta vastahan olen nämä rakennekynsijutut aloittanut ja kukaan ei ole luonnollisestikaan seppä syntyessään... Mutta koen, että tästä on hyvä jatkaa ja kehitystä tulee joka kerta, kun kynsiä vain pääsee väsäilemään.

Ensi kerralla laitan jotain hieman tuoreempia kuvia, nämä olivat tosiaan heinäkuulta. Hauskaa alkanutta syksyä!

12 kommenttia:

 1. Hienoja ja kiva kuulla taas sinustakin

  VastaaPoista
 2. Kauniit värit molemmissa! Alemmat on enemmän mun makuuni:) Kauniit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kommentista! Ja joo, kynnet ovat juurikin kantajiensa näköiset 8)

   Poista
 3. Ite en ole koskaan oppinut tekemään noilla muoteilla :( harmi sinänsä kun kätevämpi olis lyhyt kyntisille, en vaan jotenkin saa niitä asettumaan. Tästä syystä tipit on meillä kovassa käytössä :D Osaat kyllä tehdä tosi nättejä kynsiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas en oo vielä kertaakaan tehnyt tipeillä :D Ei oo ollut tarvetta, mutta kyllä sitä joskus voisi kuitenkin harjoitella niilläkin. Onko sulla ollut millaiset muotit käytössä, tarrat vai jotkut muut? Mun oli kans alussa vaikea saada niitä paikoilleen, joten kuivaharjoittelin tarramuottien laittamista ekana poikaystävälle :D Kiitos paljon kommentista! :)

   Poista
  2. Tarramuotteja olen kokeillu. Voi kyllä olla merkilläkin sormensa pelissä, tuolla blogin puolella jo avauduinkin noista Mimaxin tarrapinnoista kun eivät pysy kiinni edes sitä hetkeä mitä sormet on uunissa :/

   Poista
  3. Niinpä, varmasti jokaiselle tekijälle löytyy testaamalla se "oma" muotti, millä saa parhaiten tehtyä, kun noita tarroja on joka lähtöön eri merkeiltä :) No joo, hankalaahan se on jos ei sitä paria minsaa ees pysy kiinni... :( Itse oon tilannut muotit Kynsitarvike Verkkokaupasta. Siellä myydään periaatteessa ammattikäyttöön, mutta sieltä saa tilata myös jos on esim. kosmetologiopiskelija :) Mutta varmaan esim. CesarsShopissa myydään samoja/samantapaisia muotteja. Mulla on ollut niitä ihan "perus"kultaisia muotteja, ja nyt laitoin viime viikolla tilaukseen noita sammakko-malleja kokeiluun :)

   Poista
 4. Tosi nättejä kynsiä! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Huom: blogin ylläpitäjä tarkistaa viestit ennen julkaisemista ja päättää kommenttien hyväksymisestä ja hylkäämisestä. / Thanks for your comment! Attention: the blog administrator can accept or reject comment before it is published.