28. toukokuuta 2013

Elonmerkki naamakuvalla

Heippa vaan kaikille, pitkästä aikaa! Ajattelin tulla teitä ihan vaan morjestamaan ja informoimaan, että ei, tämä blogi ei ole kuollut pystyyn... Kesäloma on ihan hollilla ja yritän sitten käydä käsittelemättömin kynsikuvien kimppuun, kun serkkujen ylioppilasjuhlista on selvitty ja nukuttu kevään aikana kertyneet univelat pois.

Oon nyt myös perehtynyt pikkuhiljaa rakennekynsien maailmaan, joten saattaa olla, että blogi laajentuu myös siihen suuntaan. Täytyy katsoa, miten niiden tekeminen alkaa luonnistua... Koristelut ja lakkailut on kuitenkin se mun juttu, joten niitä tullaan kyllä edelleen täällä pääasiassa näkemään.

Palaillaan seuraavassa postauksessa kynsien merkeissä! Jos teillä on muuten mielessä jotain postaustoiveita tai muita ideoita, niitä saa pistää ehdottomasti tulemaan :)

Postauksen täytteeksi vielä tänä aamuna otettu nassukuva parvekkeella, ihanan lämmin sää on ollut tänään ♥

11 kommenttia:

 1. ihanan pirteä kuva :)

  VastaaPoista
 2. Voi että miten nätti oot! Ja sulla on ihanat kulmat :3 Hih ♥

  VastaaPoista
 3. Nunnu, Sini ja cottoncandy: Voi että, KIITTI teille kommenteistanne! :3 Tässähän punastuu...

  VastaaPoista
 4. Oot niin nätti ja sun kasvot on tasaiset eikä näpyn näppyä näy, vaikka varmaan puuteri -ja meikkivoidekerros sulla on:> Millä tuotteilla sä hoidat sun kasvoja ja näppyjä? Ois kiva jos tekisit postauksen siitä:)vaikka mennään vähän ohi aiheen;D!

  VastaaPoista
 5. Oi että, kiitti! Tosiasiassa mulla on jonkin verran esimerkiksi couperosaa nenän sivuilla ja pieniä epäpuhtauksia, mutta hyvä ja huolella tehty meikkipohja tasoittaa kyllä paljon :) Voin vaikka tehdäkin postauksen ihonhoidosta nyt kesälomalla, jos kerta kiinnostusta ois! Voi olla että osaisin nyt vähän paremmin selittääkin tuotteiden ominaisuuksista, kun oon kosmtologiksi opiskellut jo vuoden :)

  VastaaPoista
 6. Kiinnostusta löytyy kyllä ainakin täältä!!;D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Huom: blogin ylläpitäjä tarkistaa viestit ennen julkaisemista ja päättää kommenttien hyväksymisestä ja hylkäämisestä. / Thanks for your comment! Attention: the blog administrator can accept or reject comment before it is published.