15. helmikuuta 2013

Ranskalainen manikyyri geelilakoilla

Heippa kaikille! Tässä tulee syy tämän viikon hiljaiseen postaustahtiin: opeteltiin koulussa tekemään
geelilakkauksia Orlyn välineillä, minä tein luokkakaverilleni ja hän minulle. Geelilakkaus on pysynyt
muuttumattomana koko tämän viikon, mikä tuntuu tosi hassulta tällaiselle ihmiselle joka on tottunut
normaaleihin kynsilakkoihin, jotka siis alkavat lohkeilla yleensä viimeistään jo parin päivän jälkeen.
Ainakin k
aksi viikkoa näiden pitäisikin pysyäkin priimana, mielenkiinnolla kyllä katson ja odotan!
Mitään superlakkauksia ei siis varmaan ole tulossa ennen kuin nämä lähtevät vaihtoon.

Pohjalla on siis yksi kerros läpikuultavaa vaaleanpunaista geelilakkaa, kärjissä kerros valkoista geelilakkaa
ja näiden päällä vielä ohuesti lakattuna yksi kerros samaa vaaleanpunaista kuin mitä pohjimmaisenakin.

Kiitti vielä ihanalle E:lle, joka nämä kynnet mulle teki, oon tykännyt näistä oikeasti tosi paljon - enkä
oo vieläkään malttanut koristella näitä, mikä saavutus! :D Onko muilla millaisia kokemuksia
geelilakkauksista?
Nämä olivat siis ensimmäiseni, ja geelikynsiäkään mulla ei oo ikinä ollut.

12 kommenttia:

 1. kivoilta näyttää. Ei ole kokemnusta, mutta pitäisi kokeilla tällaista lakkausta.

  VastaaPoista
 2. Itsekin tykkään :) Kantsii kyllä kokeilla! Aattelin että vaikkapa jotain matkaa vasten nää vois olla kätevät, reissussa ei monesti ehdi hirveästi kynsiä kuitenkaan miettiä 8)

  VastaaPoista
 3. Mulla tällä hetkellä elämäni toiset geelilakkaukset. Ekat teki mun kaveri ja ne oli violetit, missä oli hiukan glitteriä. Nämä toiset tein itse Orlyn geelilakalla. Mulla kans tollainen oikein vaalea lakka, minkä pystyn helposti koristelemaan ja minkä päälle pystyn lakkailemaan :)

  VastaaPoista
 4. Okei, kiva kuulla kokemuksia :) Mäkin kyllä varmaan koristelen näitä vielä jossain vaiheessa, todennäköisesti jollain kimaltelevalla :> Kiitos kommentista!

  VastaaPoista
 5. Ihanan yksinkertaiset kynnet :) HArvoin enää näkee noin "normaaleja" kynsiä :p itse oon ainakin ihan hurahtanut geelikynsien tekoon, mutta ikinä en oo gaalilokkoja kokeillut.

  VastaaPoista
 6. :D Haha, toi on totta! Melkeinpä normaalimpaa on just kaikenlaiset koristellut versiot :) Okei, mullekin toi geelilakkaus oli ihan uusi juttu käsitteenäkin, saa nähdä innostuuko sitä joskus ihan geelikynsiäkin testaamaan. Kiitos kommentista! :)

  VastaaPoista
 7. Mä kyllä peukutan geelilakkauksen puolesta :) ! Mullakin koululla ensimmäinen kokemus ja olin tosi tyytyväinen :) Ehkäpä eniten sen takia että nykyään ei tuu enää niin kovin lakkailtua kynsiä, koska lakat lohkeavat alle vuorokaudessa :( Niin ne geelilakat pysyivät kyllä siisteinä päivästä toiseen, miten mahtavaa :) Ja on muuten taidokkaasti tehty, tosi siistit!

  VastaaPoista
 8. Hehe, koululla on hyvät nää "luontaisedut" kun pääsee kokeilemaan kaikenlaista uutta ;) Mut nää on kyllä kieltämättä pysyneet ihan älyttömän hyvin. Ja nyt on jäänyt iltaisin aikaa muuhunkin kuin uusien lakkausten kuivatteluun :P Nää kyllä onnistui tosi hienosti munkin mielestä, vaikka haastetta toikin tuo vaaleanpunainen lakka joka tykkäs raidottua aika kivasti... Vaikeuksien kautta voittoon :D

  VastaaPoista
 9. Oon samaa mieltä että kivoja etuja saa koululla ;) vielä vähä useemmin kun sais toisillee tehdä, se jää loppua kohden niin vähäiseks :| noi geelilakat vois ottaa useamminkin ;D tosiaan niissä haastavin taitaa olla tuo vaalea lakka, ei meinaa kovin tasaisesti mennä :/ nää sun on kyllä superrr nätit :o !

  Miltäs se opiskelu muuten maistuu? Onko omaa alaa? :)

  VastaaPoista
 10. Hehe, niinpä x) Muutenkin välillä tuntuu että olis oikeasti kiva harjoitella vähän pidempään jotain tiettyä hoitoa luokkakavereille eikä heti joutuis tekemään vieraalle ihmiselle sellaisella mutu-tuntumalla... Nimimerkillä tein juuri maanantaina ekan kasvohoidon ns. oikealle asiakkaalle ja käytännössä käytin myös komedorautaa ekan kerran elämässäni, huh :D Muuten on opiskelu maistunut oikein kivasti ja oon tykännyt kyllä olla, toki ens viikon loma kelpaa paremmin kuin hyvin :P Mites sulla, onko jo tiedossa mitä valmistumisen jälkeen tapahtuu? 8) Ei oo sulla enää paljon jäljellä koulua!

  VastaaPoista
 11. Blogissani on sinulle tunnustus! :)

  http://hymyilevatkynnet.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 12. Okei, täytyy käydä katsomassa! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Huom: blogin ylläpitäjä tarkistaa viestit ennen julkaisemista ja päättää kommenttien hyväksymisestä ja hylkäämisestä. / Thanks for your comment! Attention: the blog administrator can accept or reject comment before it is published.