1. tammikuuta 2013

Uuteen vuoteen kimaltavasti

Oikein hyvää ja vielä uuden karheaa vuotta 2013! Uusi vuosi onkin hyvä aloittaa yli kolmensadan
Blogger-lukijan voimin, kiitos siis teille taas kerran mielenkiinnostanne blogia kohtaan :)

Vuoden ensimmäinen postaus sisältää (yllättäen...) glitteriä ja strasseja.

Glitterin raja on tehty teräväkärkisiä manikyyritarroja apuna käyttäen. Ensin olen laittanut
tarrat paikoilleen, sitten lakannut tarran vierestä kirkkaalla lakalla. Päälle ripottellen hopeaa
irtoglitteriä, sen päälle vielä erikokoisia glitterhippusia sisältävää lakkaa aina kynnen kärkeen
saakka
. Teipit pois, lunulalle kirkkaat strassit ja that's it!


Tässä kuvassa pohjalla oleva taupe lakka on lähempänä oikeaa sävyä kuin mitä ylemmissä kuvissa.

 • Pohjalla harmaan ruskea lakka Color Club 881 High Society
 • Alempana hopea, hienojakoinen irtoglitter
 • Päällä erikokoisia hopeaglittereitä sisältävä lakka Saffron London 7 Silver Nugget
 • Kirkkaat, pyöreät strassit (peukalossa isompi)


PS. Tajusin tätä postausta tehdessäni ja hetken lukemiani blogeja selattuani, että Tartofraises-blogista löytyy aika samantapaiset tekeleet kuin mitä nämä kynnet. Kyseessä on kuitenkin ihan puhdas sattuma, tein nämä koristelut pikaisesti ennen kuin menin nukkumaan. Tai mistä sitä varmaksi tietää, jos jotain alitajuisia vaikutteita oon voinut tuolta sivustolta saadakin... 8) Tuskin olen ainoa!

16 kommenttia:

 1. Mahtavat!! Voisitkohan järjestää uvn kunniaksi arvonnan tai kisan

  VastaaPoista
 2. On kyllä hienot, tulee joku vesiputous mieleen:)

  VastaaPoista
 3. Kivat! Mulla oli uudenvuoden kynsissäni todella samanlaiset lakat käytössä, mutta glitterit vähän eri paikoissa... :)Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 4. Todella kauniit! Ihana nudepohja kimallukselle :) Mä yritin tuossa syksyllä varta vasten juuri noita kynsiä kopioida, tein ne vain eri väreillä ;) Tartofraises on kyllä upea inspiksen kähde, vaikka suurin osa jutuista on mulle kyllä liian monimutkaisia :D

  VastaaPoista
 5. Kukka: Kiitos paljon! :) Ajatuksena kisa tai arvonta olisi oikein hyvä, mutta tällä hetkellä mulla ei vain ole oikein aikaa tai varaa järkätä sellaista :/ Ehkä huhtikuussa vois olla parempi sauma, silloin blogi täyttää jo kaksi vuotta :) Pidetään mielessä!

  Sissi: Oi, ihana mielikuva :D Kiitos!

  E-S: Kiitos! Glitterit kyllä sopii kivasti yhteen neutraalin värin kanssa, kimallus korostuu entisestään :) Sitä samaa, hauskaa uutta vuotta!

  Vanquish: Kiitos :> Nudelle kyllä sopii glitterit ihanasti. Niinhän se tais ollakin, muistelin että joku bloggaaja kokeili sitä koristelua varta vasten mutta en saanut päähäni että missä blogissa se oli :D Joo, en kyllä itsekään lähde niitä kaikkein tarkempia piperryksiä edes kokeilemaan... :'D Mutta kauniita tosiaan ovat ne koristelut :)

  VastaaPoista
 6. kivat ja ihana toi sun banneri (ootko muutellu sitä ku muistelisin et näytti erille =)

  VastaaPoista
 7. Ihanat kimallekynnet! :) toi toimis tosi hyvin kansa vaikka pinkin tai turkoosin lakan kanssa, eli aikas monikäyttönen :))

  VastaaPoista
 8. Eekku: Kiitos! Ja joo, just tänään päivitin :)

  Alma: Kiitos! Niinpä, varsinkin kesällä sinisen tai turkoosin kanssa vois näyttää kivalta :3

  VastaaPoista
 9. Aivan ihana tuo kontrasti hienostuneen nuden kynsilakan ja runsaan hopeisen glitterkoristelun välillä. Tosi hienot! :)

  VastaaPoista
 10. Ihanat kynnet!
  Mullekin on joskus käynyt niin, että teen jotku kynnet ja sitten tajuan, että jossain blogissa on jo lähes samanlaiset. Oon kans miettiny, että se on varmaan jotenkin alitajuista. Tai sitten vaan sattumaa. Onhan noita kynsiblogeja kyllä ku kärpäsiä kesällä, että pakkohan sitä on välillä tulla samankaltaisia kynsiä. :D

  VastaaPoista
 11. Kiitos paljon! Mutta toi on kyllä niin totta mitä kirjoitit :)

  VastaaPoista
 12. Moi! Ihan hävettää miten oma postailu ja toisten lakkausten kommentointi on jäänyt, varsinkin kun täältä löytyy tällaisia helmiä!! :-o Tosi upeat taas kerran :) Ja kiva uusi ulkoasu, tykkään! :)

  VastaaPoista
 13. Moimoi Henni! Kiitoskiitoskiitos taas sulle kun jaksat kommentoida :) ♥ Tää on kyllä varmaan jotain telepatiaa, kävin nimittäin tänään aamulla koneella ja tsekkasin sun blogin, ja nyt olitkin sitten kommentoinut tänne ja ehtinyt postauksenkin tehdä x) Mutta kiva että oot edelleen langoilla! :>

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Huom: blogin ylläpitäjä tarkistaa viestit ennen julkaisemista ja päättää kommenttien hyväksymisestä ja hylkäämisestä. / Thanks for your comment! Attention: the blog administrator can accept or reject comment before it is published.