1. tammikuuta 2013

Päivitystä ulkoasuun

Uusi vuosi, uusi banneri! Mitä mieltä ootte muutoksesta: huonompi, parempi vai tasavertainen verrattuna aiempaan? :) Ainakin tällä kertaa bannerikuvassa on mukana jotain oikeasti kynsiin liittyvää eikä ainoastaan tuo superkokoinen kynsilakkapullo...


Päivittelin myös oikeassa sivulaidassa olevia gadgetteja, fontteja, värejä jne., mutta yleisilmeeltään blogi ei ole kuitenkaan oikeastaan muuttunut. Hakupalkki sijaitsee aiemmasta poiketen sivun alalaidassa kuukauden suosituimpien postausten yläpuolella ja uutuutena on suora sähköpostilinkki, muutoin blogiarkistot sun muut sijaitsevat entisillä paikoillaan. Palautetta otetaan vastaan mielellään!

PS. Tein vuoden ensimmäisen postauksen aamulla, tsekkaa jos et ole vielä ehtinyt :)

//  EDIT 1.1.2012: Tähän postaukseen on tullut jonkin verran noita "En tykkää"-klikkauspalautteita, osaisitteko ihan sanallisesti valaista mua että mistä ette tykkää ja missä voisi parantaa? :) Kommentinhan voi kirjoittaa myös anonyyminä, jos viestiä ei omalla nimellään halua jättää. Kiitos!

15 kommenttia:

 1. minusta tää on ihana niinku jo aiemmin ilmottelin =)
  oot niin kauniski et kyl kelpaa esiintyä

  VastaaPoista
 2. Uusi on kivempi kyllä :)

  VastaaPoista
 3. mun mielestä uus on parempi, entiseen verrattuna paljon jotenki pirteemmän näkönen!:)

  VastaaPoista
 4. Ihanasti oot muuttanut tätä! Haluisin itsekin tuollaiset yhdenmukaiset seuranta painikkeet, saako tuollaisia jostain vai ootko itse tehnyt ne?

  VastaaPoista
 5. Eekku: Jee kiva kun tykkäät, kiitos :) Kauneus on tunnetusti katsojan silmissä! Mutta oon aatellut, että blogia on kivempi lukea kun on jonkinlainen mielikuva ihmisestä, joka sitä blogia ylläpitää :)

  Sissi: Kiva kuulla! :)

  Ella~: Aijaa, kiva juttu! :)

  Lunalii: Oi kiitos! :) Oon ihan vain kuvanmuokkausohjelmalla kirjoittanut ja muokannut noi painikkeet samanlaisiksi, Bloggerissa ei ollut valmiiksi sellaisia fontteja joista oisin tykännyt :P

  VastaaPoista
 6. Mun mielestä tää uus on parempi :)

  http://dancingwiththenails.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. Kiitos palautteesta! :)

  VastaaPoista
 8. Moi ,myydäänkö kauan sitten mainostamaa kynsikirjaa enää ja jos niin missä ?

  VastaaPoista
 9. Suomalaisesta kirjakaupasta ostin sen itse kesällä :) En tiedä onko sitä vielä valikoimassa!

  VastaaPoista
 10. Okei kiitos kumminkin ! http://naillifestyle.blogspot.fi/?m=
  Liity mukaan

  VastaaPoista
 11. heräsi kiinnostus tuosta kynsikirjasta joten kysyn mistä siinä on idea? onko siin lakkausideoit vai jotain muuta? ja voitko laittaa vaikka linkin siihen postaukseen missä kerroit siitä?:)

  VastaaPoista
 12. Tuolta sivun oikeasta palkista löytyy tagit, ja sieltä "Muut" otsikon alta voi klikata "Nail art-kirja" - ja saat avattua kaikki postaukset liittyen aiheeseen :) Myös se esittelypostaus pitäis löytyä sieltä --> http://piriannes.blogspot.fi/search/label/nail%20art-kirja
  Kirja on ideoiden aarrearkku, siinä on satoja kuvia erilaisista koristeluista ja ohessa on myös jonkinverran selitetty eri tekniikoita, välineitä yms. (englanniksi), mutta varsinaisia teko-ohjeita kirjasta ei löydy. Toivottavasti tästä vastauksesta on hyötyä :) Kiitos kommentistasi!

  VastaaPoista
 13. Hei, Uusi banneri on kiva, mutta itseäni häiritsee se, että lakkapullot kämmenelläsi eivät väreiltään soinnu bannerin väreihin. Joo tiedän pilkun viilaamista, mutta kun pyysit jotain konkreettista missä voisi parantaa, niin itselläni (kellään mulla ei varmaan :oD )tuo vihreä ja turkoosn sininen lakka pomppaavat liiakasi silmille :o)

  VastaaPoista
 14. Kiitos paljon palautteesta, Heidi! :) Lakat väreineen ovat olleet tietoinen valinta: aiemmat bannerit on mun mielestä olleet vähän, noh, värittömiä, joten nyt halusin jonkun väripilkun messiin, ettei näyttäis niin tasapaksulta jos kaikki värit on samasta paletista - ja korostuuhan noi kynsilakat vähän paremmin tuosta kuvasta :D Eli tää taitaa olla ihan vaan makuasia, joku tykkää ja joku ei. Ehkä seuraavassa bannerissa on sit yks yhteen-värimaailma, kuten ennen on ollut... :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Huom: blogin ylläpitäjä tarkistaa viestit ennen julkaisemista ja päättää kommenttien hyväksymisestä ja hylkäämisestä. / Thanks for your comment! Attention: the blog administrator can accept or reject comment before it is published.