16. marraskuuta 2012

Turkoosin sininen liukuvärjäys glitterillä

Helou, armaat lukijat! Kuten varmaan jotkut huomasivatkin, niin pidin hieman lomaa blogimaailmasta. Kuten olen aiemminkin mainostanut, niin pidän kynsien lakkailun ja bloggailun sellaisena harrastuksena, jonka äärellä on mukava puuhata ja rentoutua. Mua alkoi nyppiä homma siihen malliin, että päätin pitää taukoa niin kauan, kuin siltä tuntuu. Oon kyllä muutenkin ollut hieman kiireinen, joten en sen puoleenkaan oo blogiasioita ehtinyt miettiä enkä kynsiäkään kummemmin lakkailla. Nyt tuntui kuitenkin hyvältä kirjautua Bloggeriin ja tehdä pitkästä aikaa postaus! Tämän kummempaa dramatiikkaa taukoon ei liity, nyt vain uudella puhdilla eteenpäin.

Tämä lakkaus herätti huomiota työharjoittelupaikallani muutama viikko takaperin, ja sainkin selittää liukuvärjäyksen salat (johon löytyy täältä hyvä, kuvallinen ohjeistus, jos joku kaipaa vinkkejä)! Koko kynnellä on siis vaaleampaa sinistä/turkoosia lakkaa, kärjessä tummempaa ja lisäksi vielä glitterlakkaa.

Lähikuva kynsistä. Glitterlakka on itsessäänkin sävyltään sinistä ja se antoi hieman lisää väriä
kärkiin. Glitterhippusia on eri kokoisia ja -sävyisiä, mutta sinisessä värimaailmassa liikutaan.

 • Pohjalla vaaleampi lakka China Glaze 1032 Aquadelic
 • Kärjessä liukuvärjäyksellä tummempi lakka H&M Nail Polish Come Along With Me
 • Kärjissä glitterinen lakka Gina Tricot Nails 77 Monaco Blue

Hauskaa viikonloppua kaikille! Itse lähden vielä tänään komeamman puoliskoni kanssa katsomaan uusimman James Bondin, palaillaan :)

3 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet! Itse olen vähän arka vielä käyttämään sinistä kynsissä, mutta nämä kyllä sai mut inspiraation valtaan ^^
  Ja liukuvärjäyshän toimii aina.

  http://glittercolor.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Eekku: Kiitos :>

  Hautsi: Kiitos! Mäkin oon vähän huono käyttämään sinistä, samoin vihreetä, mutta joskus on hyvä mennä vähän oman tottumisalueen ulkopuolelle 8) Sitten on kiva palata takaisin siihen pinkkiin sun muihin luottoväreihin, heh. Kiitos kommentistas!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Huom: blogin ylläpitäjä tarkistaa viestit ennen julkaisemista ja päättää kommenttien hyväksymisestä ja hylkäämisestä. / Thanks for your comment! Attention: the blog administrator can accept or reject comment before it is published.