17. lokakuuta 2012

Syksyisellä lomalla

Kynsillä pari-kolme kerrosta nudea lakkaa Gina Tricot Nails 43 Puff Powder.

Ylläolevassa kuvassa on syy, miksen ole postaillut viikkoon: ei ole ollut mitään postattavaa. Olen ollut hyvin simppeleissä lakkauksissa liikkeellä, ja koristelut ovat olleet pari-strassia-nimettömässä-tasoa. Koristeluiden sijaan olen saanut paljon muuta aikaan: muun muassa tein työssäoppimisjakson harjoittelupaikassani yhden oikean työvuoron, vein kihlasormukseni pienennettäväksi ja sain sen kiiltävänä ja uudelleen kaiverrettuna takaisin, vietin pikkusiskoni kanssa aikaa pyörien kaupoilla ja etsien Sitä Oikeaa hajuvettä, järjestelin sekä vaatteeni että kynsilakkapakkini ja siivosin muutenkin, tein juustoleipiä, laitoin kynttilöitä ja yhdet jouluvalot paikoilleen, katsoin liian monta Frendit-jaksoa, luin Cowboy Henkiä ja Cosmopolitania, söin popparia ja katsoin leffaa oman miehen kainalossa, opettelin soittamaan paria uutta kappaletta pianolla sekä nukuin tänään niin pitkään kuin halusin - ja heräsin jo puoli kymmeneltä, yllätys... Syyslomalla aion vielä pestä pyykkiä, käydä vanhempieni luona, (toivottavasti) värjäyttää juurikasvuni sekä lomailla vain.

Tässä tällainen väliaikailmoitus, että hengissä ollaan ja sekä blogi että lukijat ootte ajatuksissa mukana :> Tervetuloa myös kaikille uusille lukijoille, teitä seuraajia on jo kohta lähemmäs kaks ja puolisataa pelkästään Bloggerin kautta, huhhuh! Jahka täällä aika ja energia (sekä kameran akku) riittää niin palaillaan seuraavan kerran koristeltujen kynsien kera. Hyvää lomaa kaikille, ketkä sellaista pääsevät nyt syksyllä viettämään! Mitä aiotte tehdä tai ootte tehneet lomaviikolla? :)

PS. Jotta postaus ei näyttäisi kovin tyhjältä,
niin tässä näin
lopuksi random-naamakuva
loma-ajalta, taattua Nokia-puhelinlaatua... :--)

4 kommenttia:

 1. Siis onko sulla ollut tää viikko vai ensi viikko lomaa? :-o Kun mulla ainakin on tää kuluva viikko nyt just :) Oon kyl ollut hirveän aikaansaava, et ihan oon ylpee itsestäni, heh ;D voisin sepustaa tästä enemmän postaukseen :) Ps. Siellä on sulleki ilmoitus ;D hihi!

  VastaaPoista
 2. Siis tämä viikko on kans lomaviikko mulla :) Ois sen kai voinut sopia niin, kun oon siellä harjoittelussa, että olisin pitänyt loman toisen jakson lopussa. Pidän sen nyt "oikealla" paikallaan kun siskolla on loma kans samaan aikaan :) Mäkin oon kyllä saanut ihan kiitettävästi tehtyä juttuja, kuten tuossa mainostinkin 8D Ihan hyvään saumaan tuli loma kyllä. Aijaa täytyy käydä kattoo x)

  VastaaPoista
 3. Aivan :) Loma tuli erittäin hyvään saumaan, on ehkä vähä liian lyhyt, heh ;D Mein piti ottaa äkkilähtö johki aurinkoon, mutta kun niitä niin niukasti oli tai sit ne makso yli 800e... :) Ja se ei oo mun hintaluokkaa varsinkaan äkkilähdöstä :P Noh, säästellää ja myöhemmin sit :)

  VastaaPoista
 4. Hehe ainahan se sais olla vähän pidempi... x) Aivan joo, syyslomalla varmaan onkin enemmän matkalle lähtijöitä joten ymmärtäähän sen että voi olla hinnatkin korkeemmat. Mut tosiaan, onneks myöhemminkin ehtii käydä :P

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Huom: blogin ylläpitäjä tarkistaa viestit ennen julkaisemista ja päättää kommenttien hyväksymisestä ja hylkäämisestä. / Thanks for your comment! Attention: the blog administrator can accept or reject comment before it is published.