25. heinäkuuta 2012

Videopostaus-yritelmä, Pt. 2


Käy tsekkaamassa aiempi kynsipostaus rullaamalla hieman alaspäin tai klikkaamalla TÄSTÄ

Tää video oli tarkoitus julkaista jo aiemmin tänään, mutta koska lataus kesti ihan järkyttävän pitkään, niin postasin odotellessa nuo em. kynnet. Ajattelin ensin ajastaa tämän videon vasta huomiseksi, mutta menkööt jo nyt, kyllä joskus voi postata kahdesti päivässä. Ääntä voi sit joutua laittaa hiukan lisää että kuuluu, ei tuo tietokoneen oma mikrofoni oo kuitenkaan sieltä parhaimmasta päästä. Kertokaa, jos video ei (taaskaan...) toimi - ja jos toimii, niin mitä mieltä ootte? :) Itse oon sitä mieltä, että en ikinä totu omaan ääneeni videolta tai nauhalta kuultuna, kuulostaa niin oudolta...


Jos et halua/jaksa/uskalla/ehdi katsoa tuota pätkää, niin tässä tiivistetysti (toisiinsa liittymättömät) videon sisällöt:
Blogger-lukijoiden määrä lähestyy kahden satasen rajaa, pitäskö keksiä jotain miten juhlistaa sitä? Jotain muuta kuin tavallista arvontaa, niitä on täälläkin blogissa jo kaksi nähty. Saa ehdottaa!
Alkuvuodesta kyselin epäkynsiaiheisten postausten kiinnostavuutta, ja lupasin toteuttaa kolme suosituinta: päivä Ida-Marian kanssa-, meikki- ja asuntopostauksen. Kaksi ensin mainittua postausta oon jo toteuttanut, mutta asuntopostausta en - enkä varmaan aiokaan, pahoittelut.
Pientä selvitystä kaikista lävistyksistäni ja erityisesti rintakehän cleavage-läväristä.
+ Videon lopussa vilahtaa uudet kynnet, jotka kuvaan ja esittelen sitten tulevaisuudessa!


Laatunaamakuvat vielä tähän lopuksi,
ja nyt meen keittämään teetä!

13 kommenttia:

 1. Olipas kiva videopostaus :3 Lisää näitä siis!

  VastaaPoista
 2. Aijaa, kiva jos tykkäsit! :) Saa nyt nähdä kuinka pian uskaltaa tällaisen tehdä uudelleen, jos ollenkaan - ei oo ihan hirveän helppoa olla kuvattavana saatika katsoa itteään jälkeenpäin videolta :'D Kiitti kommentista!

  VastaaPoista
 3. Minustakin tää oli ihana, itse en uskaltaisi olla tuolla tapaa kameran edessä, olet siinä niin luonnollinen! Toisaalta ymmärrän, että tuntuu vaikealta olla kuvattavana tällä tapaa. Minulla oman äänenikin kuuleminen videolla saa aikaan vilunväreitä. Ei oo siis helppoa. Pointsit siis tästä!

  Jos kuitenkin näitä viitsit tehdä, niin täällä yksi joka katsoo mielellään :)

  VastaaPoista
 4. Voi, kiitos sulle :) Varmaan aika monella kyllä on samantapainen reaktio, kun kuulee oman äänensä videolta. Katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan 8)

  VastaaPoista
 5. Oi miten rohkea olet kun tein videopostauksen! :D Mä aina ihastelen muiden videopostauksia, itse ei uskalla kyllä :D Mut tosi onnistunut tämä sinun, lisää vaan kehiin, kyl mielellää kuuntelee sun turinoita :) ja asiaahan sä puhuit, niinkuin aina :P siistii!

  VastaaPoista
 6. Eekku: Kiva jos tykkäät! :)

  Henni: Voi kiitos Henni :D Mäkin oon muiden blogeissa tykännyt videopostauksista, siksipä nyt kokeilin itsekin tätä. Miksi et muka uskaltaisi tehdä kans videota? ;)

  VastaaPoista
 7. Joo niit on kyl kiva katsella ja kuunnella ja siihen jää jopa jotenkin koukkuun et sit kattoo melkein kaikki videot jos löytyy bloggaajalta useampikin.. :) Se oma ääni varmaan on suurimpia ongelmia, jännä :D

  VastaaPoista
 8. Todellakin :) Heh, varmaan itse kullekin on vähän järkytys kuunnella omaa puhettaan! Mutta ehkä sitä sit siedättyy... :)

  VastaaPoista
 9. Hyvin toimii, sekä video että postaus:) Kivaa vaihtelua!

  VastaaPoista
 10. Heehee, tällä kertaa mää haastoin sut!
  http://tassa-elamaon.blogspot.fi/2012/07/haasteitahaasteita.html
  :)

  Ja ps. toi video oli oikeesti toooosi kiva! Tee näitä useemminkin :)

  VastaaPoista
 11. Silmä silmästä, haha! Käyn tsekkaamassa ;) Ja kiva jos tykkäät, saa nähdä mitä tulevaisuudessa tapahduu 8)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Huom: blogin ylläpitäjä tarkistaa viestit ennen julkaisemista ja päättää kommenttien hyväksymisestä ja hylkäämisestä. / Thanks for your comment! Attention: the blog administrator can accept or reject comment before it is published.