31. heinäkuuta 2012

200 Blogger-lukijaa: postia teille!

Sen kunniaksi, että teitä lukijoita on jo kaksisataa (!!), ajattelin järjestää jotain pientä täällä blogissa. Haluaisin muistaa teitä jotenkin, ja pohdin hetken aikaa lakkauskisaa - mutta sitten mietin, että miten se liittyy teidän muistamiseen? Millaisesta muistamisesta mä itse ilahdun? Ihan millaisesta vain oikeastaan, ajatus on tärkein, mutta kaikki itse tehdyt / hiukan (ajatuksellista tai fyysistä) vaivaa nähtyihin asioihin sydän kyllä sulaa aika hyvin. Miten mä itse muistan vaikkapa läheisiäni? Vaikka antamalla lahjan tai kortin. Väsäänkin yleensä itse kaikki kortit synttäreistä hääjuhliin ja joulusta pääsiäiseen - ja ei varmana oo kenelläkään samanlaista annettavana ;)

Tästä keksinkin, että voisin hyödyntää laatikoissa pyöriviä piirroksiani, ja laittaa niistä muutaman teille ihanille lukijoille kortin muodossa! Pienen kipinän tähän ideaan myönnän saaneeni Aamukahvilla-blogin Henriikan tempauksesta, jossa hän lähetti postikortteja lukijoilleen. Toi oli vain niin ihana idea, harmi etten itse ollut tarpeeksi nopea ja ehtinyt mukaan lähetyslistalle. Mutta nyt voin korjata tilanteen täällä oman blogini puolella - lähettäjän asemassa!

Jos siis haluat saada postikortin minulta, niin postituslistalle on ilmoittautumisaikaa max. viikko eli 7.8. saakka. Jos korttitempauksesta innostuu monikin, niin käytetään nopeat-syö-hitaat-periaatetta, eli ensimmäiset kymmenen henkilöä saavat kortin. Lähetä siis pian sähköpostia osoitteeseen idamariankynnet@yahoo.com ja liitä mukaan nimesi ja osoitteesi! Näin saadaan etanaposti kulkemaan. Osoitetiedot tulevat vain mulle ja tätä postitusta varten.
//EDIT 31.7.2012 klo 12:31: Väliaikatiedoksi, että vielä muutama halukas mahtuu mukaan postituslistalle! :)
//EDIT 31.7.2012 klo 16:39: Yhtä nimeä ja osoitetta vaille olisi lähetyslista valmis! Ootte olleet nopeita ilmoittautujia, huh! Kiva ja hyvä niin :) Mutta jos siis tykkäisit saada postikortin multa, niin nyt on vielä mahdollisuus ilmoittautua halukkaaksi!
//EDIT 31.7.2012 klo 16:50: No niin nyt on lista täynnä, kiitos kaikille! :)Yllä hieman osviittaa siitä, millaista tyyliä tekemäni kuvat suurinpiirtein edustavat! Valikoin lähetettävät kortit sitten sattumanvaraisesti. Tässä alla on pari hiukan vanhempaa piirroskuvaa esillä ihan huvin vuoksi, nää on olleet tällaisia vähän vaativampia projekteja. Sotajumala-piirros on ihan vapaaehtoisesti ja vapaa-ajalla lyijykynällä tehty, mutta lyijykynä-muotokuva ja mustalla tussilla piirretty Salisburyn katedraali on taas olleet koulutehtäviä kuviskursseilla :)


Nyt menette laittamaan mulle sähköpostia, hopihopi, haluan liimailla kirjekuoria ja postimerkkejä! Kiitos vielä teille kaikille, kun luette tätä blogia ♥ Olitte sitten lukijoita Bloggerin kautta tai seuraatte jotenkin muuten postauksia, niin ootte kaikki ihan yhtä tärkeitä: arvostan jokaista kommenttia ja mielipidettä. On ihanaa tietää, etten oo ainoa kynsihullu tässä maailmassa ;)

Pohditaan lakkauskisaa uudelleen joskus tulevaisuudessa, mutta palaillaan kynsiin jo seuraavassa postauksessa! Tästä linkistä löytyy eilen julkaisemani kynnet, käy tsekkaamassa jos et oo vielä nähnyt.

7 kommenttia:

 1. minä laitoin sulle spostia ;)

  ja muuten, tosi ihana idea nuo postikortit, vois itsekin jossain vaiheessa miettiä vähän samantapaista juttua ^^^!

  VastaaPoista
 2. Jepjep, ehdinkin siihen jo vastaamaankin! :) Munkin mielestä tällainen on jotenkin niin kiva juttu, jotenkin henkilökohtaisempi, ja etanapostia tulee muutenkin niin harvoin läheteltyä joten tässä on hyvä syy käydä postissa x)

  VastaaPoista
 3. Minunkin mielestä tämä idea on ihana. Ja nuo sinun piirrokset on ihan mielettömiä!

  VastaaPoista
 4. Tosi hienoja kuvia, oot hyvä piirtämään :))

  VastaaPoista
 5. Lah2o ja Anonyymi: Kiitokset kommenteistanne! :>

  VastaaPoista
 6. Voi damnet kun en ehtinyt aikasemmin koneelle :/ Mut ihana ajatus muistaa lukijoita ja onnea 200 lukijan johdosta! :)

  VastaaPoista
 7. Itsekin yllätyin siitä, miten aktiivisia ja nopeita lukijoita täältä löytyy! Mutta ens kerralla sitten ;) Kiitos sulle!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Huom: blogin ylläpitäjä tarkistaa viestit ennen julkaisemista ja päättää kommenttien hyväksymisestä ja hylkäämisestä. / Thanks for your comment! Attention: the blog administrator can accept or reject comment before it is published.