16. toukokuuta 2012

Rest in peace, Sony DSC-W350

Nyt on semmoinen tilanne, että mua parisen vuotta palvellut Sonyn pokkari tuli tiensä päähän tapaturmaisen putoamisen seurauksena. Eli oon nyt ilman kameraa. Uuden kameran ehdin jo tilata, mutta menee ainakin viikko ennen kuin saan sen hyppysiini. Voin muuten kertoa, että kirpaisi hiukkasen tuo kameran hajoaminen - tottakai henkisesti, mutta myös taloudellisesti. Ostin nimittäin itelleni jonkin aikaa sitten uuden läppärin kun entinen ylikuumeni jo vartin käyttämisen jälkeen sammuttaen ittensä, ja maksoin justiinsa autokoulun toisen vaiheen kurssi- ja ratamaksut... "Ihanan" kallista.

Joitakin kynsikuvia ehdin siirtää pokkarista koneelle, eli pariin postaukseen mulla on vielä materiaalia. Mutta voi siis olla, että tulee hiukan taukoa postailusta ensi viikolla riippuen ihan vaan siitä, miten pitkään tuo tilauksen toimittaminen kestää. Pidetään peukut pystyssä että kamera tulisi ajallaan ja ehjänä perille... :)

1 kommentti:

  1. Mulla ois sulle haaste! :) Se viimenen :DDD
    http://kukkakynnet.blogspot.com/2012/05/haaste-haasteen-peraan-d.html

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Huom: blogin ylläpitäjä tarkistaa viestit ennen julkaisemista ja päättää kommenttien hyväksymisestä ja hylkäämisestä. / Thanks for your comment! Attention: the blog administrator can accept or reject comment before it is published.