22. toukokuuta 2012

Kameratilanteen päivitys


Hyvästi pokkari, tervetuloa "oikea" kamera! Eilen illalla kuoriutui tällainen Sonyn ihanuus postimiekkosen tuomasta paketista, mikä meinaa siis sitä, että palailen hiljalleen normaaliin postaustahtiin. Joku kuitenkin haluaa tietää, eli kameran malli on DSC-HX100V. Ja kyseessä ei ole järjestelmäkamera, vaan digikamera. Toivottavasti kuvat on nyt aiempaa parempilaatuisia ja muutenkin miellyttäviä katsella. Itse ainakin tykkään tästä kamerasta hirveästi, ja näin harrastelijalle tää käy tosi hyvin ja käyttäminen on näppärää. Ei enää harmita niin paljon se pokkarin hajoaminen, heh... ;)

// EDIT 22.5.2012 16:48: Btw, onko jollakulla vastaansanomista siihen, mitä tulee mun päivitystahdin muuttumiseen, tämän postauksen kuvaan tai vaikkapa uuteen kameraan? Tuossa Mitä pidät-osiossa kun oli tullut yksi en tykkää-ääni tähän postaukseen >;) Ei sillä, mielipiteensä saa toki ilmaista ja sitä varten olen tuon vastausvaihtoehdon laittanutkin, mutta en tajua mitä epätykkämistä tässä ilmoitusluontoisessa postauksessa oli... :D Vai lätkitäänkö noita "en tykkää" ihan huvin vuoksi katsomatta edes mikä postauksen sisältö on? Saa laittaa kommenttiakin tulemaan ja valaista mua, jos ei omalla nimellä uskalla lähettää viestiä niin sitten nimettömänä.

3 kommenttia:

  1. Tosi kivan näkönen kamera:)) Mitkäs kynnet sulla tossa kuvassa muuten on?? :D

    VastaaPoista
  2. ja muute ja muute hiukset..??? :OOO

    VastaaPoista
  3. Itsekin tykkään :3 Ja kynnet on uudet, tein ne tänään aamulla ja postaan niistä tarkemmin huomenna heti aamusta eli silloin voi tsekkailla paremmin. Ja aiemmin vilahtaneet tummat hiukset oli peruukin ansiota, mikä käy ilmi myös vastauksistani kyseisessä postauksessa ;) Eli blondi oon edelleen, vaikka tummatkin kutrit houkuttais. Kiitti kommenteistas :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Huom: blogin ylläpitäjä tarkistaa viestit ennen julkaisemista ja päättää kommenttien hyväksymisestä ja hylkäämisestä. / Thanks for your comment! Attention: the blog administrator can accept or reject comment before it is published.