17. huhtikuuta 2012

Sata ja yksi-arvonta

// EDIT 2.5.2012 ARVONTA ON PÄÄTTYNYT


Otsikon satanen tulee siitä, että tässä kuussa julkinen lukijamäärä Bloggerin kautta ylitti maagisen sadan seurailijan rajan, ja ykkönen taas siitä, että Ida-Marian kynnet -blogi täyttää tänään tasan yhden vuoden, tuitui!  

Kiitos tästä vuodesta kaikille pitkäaikaisille ja vastikään tänne löytäneille lukijoille, enemmän tai vähemmän vakkaristalkkereille, vierailijoille, kommentoineille, tykänneille, yhteistyökumppaneille, kanssalakkaajille ja -bloggaajille, inspiroineille blogeille ynnä muille ihanille. Sekä tottakai läheisilleni, jotka ovat niin hyvinä kuin pahoina kynsipäivinä olleet mukana tässä harrastuksessa! (Ja Ollille propsit siitä, että oot kestänyt tätä mun kynsimaniaa aina asetonihuuruista loputtomiin kynsikuvaussessioihin, ja uusien lakkojen hehkutuksista levinneisiin glitterpurkkeihin... :3 ♥)

Tämän upean "gaalapuheen" jälkeen näiden blogihistorian kohokohtien johdosta vuorossa onkin - ylläripylläri - arvonta! Päätin, että tällä kertaa arvontaan voivat osallistua kaikki halukkaat, niin kirjautuneet käyttäjät kuin anonyymitkin, eli vaikka et lukisi blogiani julkisesti Bloggerin kautta, voit kokeilla arpaonneasi. Julkisia lukijoita haluan kuitenki muistaa lisäarvalla. Yhteensä arpoja on mahdollista saada enimmillään kolme kappaletta per osallistuja. Arvonnan palkinto eriteltynä ja tarkemmat ohjeet ja säännöt osallistumiseen löytyvät hieman alempaa.

Arvontaan voi osallistua tästä postauksesta lähtien aina kahden viikon ajan eli 17.4.2012 - 1.5.2012.
Viimeisenä osallistumispäivänä arvonta sulkeutuu kello 23:59.
Pyrin arpomaan voittajan heti seuraavana päivänä eli keskiviikkona 2.5.2012 ellei toisin mainita, palkinnon pyrin myös postittamaan mahdollisimman pian.

Luethan osallistumisohjeet huolellisesti, ja tarkista kommenttisi yhteystietoineen ennen lähetystä, koska puutteellisia osallistumiskommentteja ei voida huomioida arvonnassa. Otan yhteyttä arvonnan voittajaan sähköpostitse.


OSALLISTUMISOHJEET

1. Selaa blogistani löytyviä kynsilakkauksia esimerkiksi oikealla sivupalkissa sijaitsevan blogiarkiston tai vaihtoehtoisesti sivun ylälaidasta löytyvän Kynsigallerian avulla, ja valitse suosikkilakkauksesi.
2. Löydettyäsi mieluisimmat kynnet, linkitä valitsemasi lakkaus tämän postauksen kommenttiboksiin, ja perustele kyseistä valintaasi muutamalla sanalla. (Huom. "Ihan kiva" ei ole riittävä perustelu! ;))
3. Lisää kommenttiin toimiva, käytössä oleva sähköpostiosoitteesi sekä nimesi/nimimerkkisi.
Huom! Blogger-lukijat voivat käyttää nimenä omaa käyttäjänimeään, jolla he lukevat Ida-Marian kynsiä. Muiden sivustojen ja sovellusten kautta, yksityisesti Bloggerissa sekä anonyymisti lukevat voivat keksiä itselleen jonkun nimimerkin, jolla "allekirjoittaa" kommentti.

+ Jos olet Ida-Marian kynnet -blogin julkinen lukija, saat heti yhden arvan verran extraa, koska arvonnan tarkoituksenahan on blogi-synttäreiden lisäksi juhlistaa myös Blogger-lukijoiden suurta joukkoa. Julkiseksi lukijaksi Google-tilin eli Bloggerin kautta voi liittyä vaikka heti tämän sivun oikeassa sivupalkissa, ja saada tämän extra-arvan. Mainitse vielä varmuuden vuoksi kommentissasi, jos luet blogia julkisesti (toisin sanoen kuvakkeesi löytyy oikeasta sivupalkista Blogger-otsikon alta).

+ Jos haluat saada vielä lisäarvan, voit mainostaa tätä Sata ja yksi-arvontaa omassa blogissasi esimerkiksi sivupalkissa tai omassa postauksessaan. Tämän postauksen palkintokuvia saa käyttää vapaasti tähän tarkoitukseen. Muista linkittää myös osallistumiskommenttiisi osoite, josta mainos löytyy.


ARVONNAN PALKINTO
 

 • Sinan 3D-rusettikynsitarra-arkki
 • Sinan kukkakuvioinen water decals- eli siirtokuva-arkki
 • Sinan puisia manikyyritikkuja 10 kappaleen paketti
 • Kolme Saffron Londonin kynsilakkaa:
  ... Sävy 64, Lilac
  ... Sävy 7, Silver Nugget
  ... Sävy 39, Pink Shimmer
 • Neljä erilaista glitteriä purkissa:
  ... Vaaleanvihreä tikkuglitter
  ... Punainen hiutaleglitter
  ... Tummanvihreä diamond glitter
  ... Violetti hienojakoinen glitter

create an animated gif
Palkinnon kokoamiseen glittereiden osalta on osallistunut
Sanna Tara Nail Art & Beauty Studio -verkkokauppa.
Kiitos kaupan pitäjälle Sannalle blogin muistamisesta!


Loput palkinnosta on bloggaajan itsensä valitsemia ja omasta pussista sponssattuja. Kaikki tuotteet ovat tottakai uusia, avaamattomia ja täten käyttämättömiä. Palkinnon postitan vain Suomeen.


Tsemppiä kaikille tasapuolisesti Sata ja yksi-arvontaan! Toivottavasti osallistumisia tulee paljon, jotta pääsen askartelemaan pikkuisia nimilappusia arvontamyssyyni... ;)