19. huhtikuuta 2012

Muistutus 100 & 1-arvonnasta ja ohjeista

gif makerTosiaan, muistuttelen tuosta blogissa tiistaina käynnistyneestä Sata ja yksi-arvonnasta. Kommenttiboksi onkin saanut täytettä jo parissa päivässä tosi mukavasti, jee! Osallistumaan pääset klikkaamalla yllä olevasta kuvasta tai tästä.

HUOM!!! Lue osallistumisohjeet ja tarkista, että olet muistanut pistää kommenttiin ainakin 1) valitsemasi kynsilakkauksen linkin sekä perustelun, tämän lisäksi kommentissa täytyy olla 2) nimesi tai nimimerkkisi, voit kirjoittaa sen esim. kommentin loppuun. Nimimerkki tulee löytyä, luit sitten julkisesti Bloggerissa tai jotain muuta kautta! Samoin 3) sähköpostiosoite tulee liittää mukaan, koska otan voittajaan yhteyttä sitä kautta. Tasapuolisuuden vuoksi en voi ottaa edes osittain vajaavaisia osallistumiskommentteja huomioon, sori!

Ohjeet eriteltynä löytyvät arvontapostauksesta itsestään, samoin palkinnon esittely :) Tsemppiä arvontaan!

2 kommenttia:

  1. Urpo turbo unohti kommentti lootaan lisätä nimimerkin, ei ilmeisesti riitä että että se on viestissä linkkinä?? Kun on kirjautunut blogger/google tiliin niin nimimerkki tulee siihen automaattisesti.

    VastaaPoista
  2. Nojoo kyllä mä sen vielä hyväksyn jos Bloggerissa kirjautuneena laittaa viestiä, pääasia että selkeästi tulee sen nimimerkki ilmi siitä osallistumiskommentista :) Hyvä vaan jos merkitsee vielä erikseen, on jotenkin selkeämpää, mutta en hyllytänyt sunkaan kommenttia tuon takia.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Huom: blogin ylläpitäjä tarkistaa viestit ennen julkaisemista ja päättää kommenttien hyväksymisestä ja hylkäämisestä. / Thanks for your comment! Attention: the blog administrator can accept or reject comment before it is published.