9. huhtikuuta 2012

Kysy (melkein) mitä vain Ida-Marialta!

Kuukaudesta toiseen blogin suosituimmissa postauksissa pyörii tuo sama Tieto- ja kuvaisku bloggaajasta. Sekin postaus on jo yli puolen vuoden takaa, ja kertoo hyvin suuripiirteisesti allekirjoittaneesta ja hänen elämästään. Oon miettinyt uuden postauksen tekemistä, mutta en oikein tiedä, mitä kertoisin itsestäni. Siksipä...

online gif creator


... teillä lukijoilla onkin nyt ainutlaatuinen tilaisuus kysyä minulta, mitä ikinä haluattekin tietää!  Kysymykset voivat liittyä niin kynsiin ja bloggaamiseen sekä niihin ihan perustietoihin minusta itsestäni, kuin täysin johonkin muuhun aiheeseen, kuten asumiseen, vapaa-aikaan, mielipiteisiin, parisuhteeseen - tai vaikkapa hammasharjani väriin ja lemppariruokiin. Kysymykset voi esittää oman valinnan mukaan omalla nimellään/nimimerkillään, tai sitten täysin nimettömänä.

Tuo melkein-sana oli pakko sisällyttää tuohon toimeksiantoon, koska mitään ihan älyttömiä tai turhan provosoivia kysymyksiä ei kannata esittää. Tai voi tottakai kysyä, mutta käytän toki vastatessani sitten hyväksi blogini yksinvaltiaan asemaa ja maalaisjärkeä ;)

Kysymykset voi jättää suoraan tähän postaukseen lähettämällä kommentin, tai vaihtoehtoisesti pistämällä sähköpostia osoitteeseen idamariankynnet@yahoo.com - ja tottakai yksi henkilö voi kysyä enemmän kuin yhden kysymyksen samaan syssyyn. Aikaa kysymysten lähettämiseen on tästä hetkestä aina tämän viikon loppuun eli 9.4.-15.4.2012 kello 23:59 saakka. Pyrin vastaamaan heti seuraavana päivänä tekemällä erillisen kysymys-vastaus-postauksen.

Antaa tulla siis, ja kyselkääkin paljon, yksikään kysymys ei voi olla tyhmä tai toista huonompi :)

5 kommenttia:

 1. Mitä alus- ja päällyslakkoja käytät? :)

  VastaaPoista
 2. Onko sulla jotain vinkkejä kynsien kasvatukseen ja siihen, miten niistä saisi vahvat ja kestävät, eikä ohuet ja helposti lohkeilevat?

  Miten itse hoidat omia kynsiäsi ja käsiäsi? :)

  VastaaPoista
 3. Tuo anon kommentti oli hyvä, mietinkin, että olisin kysynyt miten sun kynnet on aina noin hyvinvoivan näköiset, pitkät ja kauniit :)

  Ja sitten pitää hehkuttaa, onpa ihanat noi sun hiukset tossa kuvassa :-o haluan kans tuollaiset, aww!

  VastaaPoista
 4. Miten usein ostelet uusia kynsilakkoja tai kynsituotteita?

  VastaaPoista
 5. mitä tuotteita käytät käsien ja kynsien hoitoon? :) Sulla on nimittäin oikeesti kauneimmat kädet ikinä! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Huom: blogin ylläpitäjä tarkistaa viestit ennen julkaisemista ja päättää kommenttien hyväksymisestä ja hylkäämisestä. / Thanks for your comment! Attention: the blog administrator can accept or reject comment before it is published.