8. maaliskuuta 2012

100: Uudistuksia ja uutisia


Tarkkasilmäisimmät ovat jo ehkä bonganneetkin jo pari pientä uudistusta täältä mun blogista. Tuonne etusivun alkuun bannerin alapuolelle on nimittäin tullut pari uutta, erillistä sivua.Toinen sivuista vie vanhaan postaukseen, tieto- ja kuvaiskuun musta itsestäni. Kyseistä postausta luetaan viikottain ja sen löytäminen on nyt toivottavasti vaivattomampaa, kun se on saatavilla omana sivunaan. Uudet lukijat (ja vanhatkin muistin virkistämiseksi ;>) voivat nyt helposti tsekata, että millanen tyyppi tätä blogia oikein ylläpitää.
Täysin uutena ominaisuutena blogista löytyy nyt oma kuvagalleria, jossa on esillä kaikki tekemäni kynsitaiteilut. Kuvaa klikkaamalla pääsee tarkastelemaan jokaista lakkausta lähemmin. Itse tykästyin aikoinaan Tartofraises-blogin kuvagalleriaan ja sen helppouteen, mitä tulee lakkausten selailuun, ja päätin tehdä itselleni samantyyppisen sivun. Voin kertoa, että meni muuten pikkuisen hartiat jumiin ja silmät ristiin, kun tuota väkersin! HTML-koodit oli hieman hakusessa, kun moneen vuoteen en ollut niitä käyttänyt, mutta sain kuin sainkin kuvakkeet näkymään ja linkit aukeamaan. Jos ongelmia kuitenkin ilmenee, esim. linkki ei toimi, niin heitä kommenttia tännepäin, kiitos! Mitä mieltä te ootte, helpottaako tuo kynsigalleria lakkausten selaamista yhtään?
Yksi uusi juttu näiden erillisten sivujen lisäksi on myös Yhteistyössä-otsikko ja sen alle ilmestynyt logo. Tämän postauksen uutinen on siis se, että Ida-Marian kynnet tekee nyt yhteistyötä verkkokauppa Sanna Tara Nail Art & Beauty Studion kanssa! Oon tilannut päällys- ja aluslakat sekä koristelutuotteet pääsääntöisesti netistä, ja kyseinen yritys on ensimmäinen, jonka kanssa mulle tuli vilpitön halu tehdä yhteistyötä. Vakuutuin tuotevalikoimasta ja tuotteiden hinta-laatusuhteesta, koristeet ja välineet saa edullisesti ja nopeasti kotiovelle asti. Tilattujen tavaroiden lisäksi saadut kaupanpäälliset ovat olleet positiivinen yllätys: tuotteet on oikeasti hyviä eikä sellaisia "ylijäämiä", joita kukaan ei ole ostanut ja niistä haluttaisiin yksinkertaisesti vain päästä eroon. Käyttöä on siis ollut niilläkin!

Omien kokemusteni perusteella suosittelen siis tutustumaan ko. sivuihin ja sen tarjontaan, kaikkea löytyy niin peruslakoista glitterhilepaketteihin kuin Konad-laatoista kuivattuihin kukkiin. (Vinkvink: jos yhtään tykkää vaniljasta, niin Sanna Tarasta saa ko. tuoksuista kynsinauhaöljyä. Voin muuten kertoa, että mii laiks ja kynsinauhat kiittää! Tuoksuu törkeen hyvältä.) Tähän asti koristeluissa esiintyneet lakat härpäkkeineen ovat olleet itsehankittuja tai saatu lahjaksi sukulaisilta ja kavereilta, ja varmasti suurin osa tarvikkeista tulee edelleenkin olemaan omasta pussista kustannettuja, mutta mainitsen varmuuden vuoksi postauksen yhteydessä erikseen jos olen jonkin koristelutuotteen saanut yhteistyön kautta.PS. Numeroyhdistelmä yksi-nolla-nolla tuossa postauksen otsikossa tulee siitä, että Bloggerin mukaan tää on Ida-Marian kynnet -blogin 100. postaus, jee! Lukijamäärä Bloggerin kautta lähentelee myös jo sitä satasen rajaa, hitsit kun teitä onkin jo paljon! Iloitsen edelleen yhtälailla kuin mitä bloggaamisen aloitettuani, kun huomaan uuden lukijan liittyneen joukkoon (ja hihkun aina päivittyneestä lukijamäärästä edelleen myös poikakaverille 8D). Ensi kuussa blogi täyttääkin jo vuoden - ja minä 20! - , saa nähdä miten synttäreitä tulee juhlistettua ;)

12 kommenttia:

 1. tosi hyvä idea toi et on kynsistä oma sivunsa! :)

  VastaaPoista
 2. Mäkin tykkään tuosta galleriasivusta! Niin ja onnea sadannesta postauksesta :)

  VastaaPoista
 3. Kiva juttu :> Ja kiitos!

  VastaaPoista
 4. Samaa mieltä kuin edelliset! ;D Vois itsekkin koittaa tehdä tuollaisen :)

  VastaaPoista
 5. Joo, kannattaa, helpottaa muiden selailua ja näkeehän siitä itekin sit nopeesti että mitä on tullut tehtyä :>

  VastaaPoista
 6. vähä kiva idea ja mahtavat uudistukset :) varmaan pitäis itsekin jaksaa tuollainen tehdä jos osais :D ja onnittelut myös jo sadannesta postauksesta sekä siitä että lukijamääräkin jo kohta siellä asti ;) !

  Tässä muuten haasteen vastaus:

  http://lakkarinsessa.blogspot.com/2012/03/haaste-top-10-kynsilakat.html

  VastaaPoista
 7. Hihi kiitti paljon! :> Joo, olihan tuossa hommaa mutta itekin oon ollut tyytyväinen tuohon galleriaan, oli vaivan arvoista :) Onneks tajusin nytten tehdä tuon enkä sit siinä vaiheessa kun on tullut ihan törkeesti lakkauksia, noissakin meni jo niin paljon aikaa. Mutta kyllä sä varmasti osaisit, ei Bloggerin käyttö tai HTML-kooditkaan niin monimutkaisia oo! Tällainenkin blondi kuin minä pärjää ;) Mutta joo, täytyy käydä tsekkaamassa 8) Kiitti vielä kommentistas!

  VastaaPoista
 8. Ei hitsit toi sun galleria on just hyvä! :) Mähän olin jo ehtinyt kuun alussa tehdä kanssa galleriavälilehden, mutta en tajunnut (enkä varmaan osaisikaan) tehdä sitä tuon tyyppiseksi kuvan klikkaus galleriaksi, vaan kaikki kuvat ovat allekain ja niiden alla linkki postaukseen... Noh, kai se kelpaa...:p

  VastaaPoista
 9. Voi, kiitti! :> Aivan joo, no kyllähän toi sun systeemi toimii ihan yhtälailla :) Mut jos haluat tehdä kuvagallerian niin varmaan vois onnistua ihan tuolla Blogger-tekstipohjallakin niin, että liittää postauksen kynsikuvan sivupohjaan ja säätää sen kuvan haluttuun kokoon, sitten "valitsee" sen kuvan ja liittää Linkki-painikkeesta sen postauksen linkin siihen kuvaan :) Mutta en tiedä pystyykö Bloggerilla asettamaan niitä kuvia vierekkäin vai heittääks se väkisin eri riveille. No mutta sulla on kuitenkin jo galleria ja hyvä niin 8)

  VastaaPoista
 10. Joo, en usko että se antaa laittaa niitä vierekkäin... Mä varmaan pysyn nytten tässä samassa tyylissä, enkä lähde muuttelemaan :)

  VastaaPoista
 11. Joo aivan, hyvä niin! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Huom: blogin ylläpitäjä tarkistaa viestit ennen julkaisemista ja päättää kommenttien hyväksymisestä ja hylkäämisestä. / Thanks for your comment! Attention: the blog administrator can accept or reject comment before it is published.