24. helmikuuta 2012

Tulossa: Eri vuodenajat kynsissä

how do you make gifs


Nyt sain viimeinkin itseäni niskasta kiinni, ja tein aiemmin nimetyistä postaustoiveista nämä eri vuodenajat kynsissä -lakkauksen - ja sen lisäksi kertakaikkisen upeat tutoriaalit jokaiseen koristeluun. (Aiemmin toteutuneet ovat siis Prinsessa-kynnet, Glamour-kynnet ja Rakkaus-kynnet tutoriaalilla.) Ideat on pyörineet päässä pitkään, ja päätin lopulta tehdä jokaiselle vuodenajalle oman postauksensa. En kuitenkaan loppupeleissä laiskuuttani jaksanut viitsinyt lakata jokaista vuodenaikaa kohti omaa lakkausta, vaan tein kaikki vuodenajat kerralla, kuten gif-kuvasta näkyy. Koska postaus tuntui tyngältä, kun esittelyssä on vain yksi kynsi kerrallaan, päätin tehdä lisäksi pienet (Paint♥-)tutoriaalit. Eli jonkinlaista ohjeistusta näihin kaikkiin koristeluihin on luvassa jo huomisesta alkaen, aloitellaan tuolla talvi-lakkauksella.

Lisäksi halusin vielä sanoa, että luvassa on vielä joulukuussa esitetyistä kynsipostaustoiveista ainakin överikoristellut kynnet, jahka saan jonkun superinspiraation. Lisäksi glitter-teemaviikko houkuttaa, mutta koska laiskuudestani johtuen en lakkaile kynsiäni kuin pari kertaa viikossa, niin teemaviikkoa realistisempi tavoite olisi teemakuukausi. Eihän sellainenkaan järjestely ihan typerältä idealta vaikuta, vai mitä mieltä te ootte?

Kynsitoiveiden lisäksi tammikuussa kyselin teiltä epäkynnellisten postausten kiinnostavuutta. Kaksi eniten ääntä saanutta postausta (eli Meikkipostaukset Pt. 1 ja Pt. 2 sekä Päivä mun kanssa) oonkin jo toteuttanut, ja jäljellä ois vielä tuo asuntopostaus. Mä oon ottanut jo yhdet kuvat meidän lukaalista, mutta koska kuvasin illalla hämärässä, käytössäni oli vain pokkari loppumassa olevalla akulla ja käteni eivät olleet vakaalla päällä, kuvista tuli rakeisia, tärähtäneitä ja muutenkin sellaisia että en kelpuuta niitä tänne saakka. Asuntopostaus on kuitenkin tuloillaan, kunhan valoa, siivousvimmaa, kameran akkua ja vakaata kättä on vain riittävästi kuvaussessioon ;)

Tulipas tekstiä, mutta halusin vain ilmoittaa, että en ole unohtanut noita postaustoiveita! Lisää ehdotuksia lakkauksiin sun muihin liittyen saa laittaa tulemaan edelleen, ne on hyviä just inspiraation kannalta ja pelastus niille hetkille kun ei osaa päättää mitä tekisi :) Mutta siis, huomenna eri vuodenajat kynsissä osa 1!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Huom: blogin ylläpitäjä tarkistaa viestit ennen julkaisemista ja päättää kommenttien hyväksymisestä ja hylkäämisestä. / Thanks for your comment! Attention: the blog administrator can accept or reject comment before it is published.