26. helmikuuta 2012

Toivepostaus ja teko-ohjeet: Kevät-kynnet

Nyt on vuorossa vuodenaika-kynsistä kevät-lakkaus. Itse henkilökohtaisesti inhoan kevättä, varsinkin sitä
loska-aikaa, kun kaikki on harmaata lääryä, ja aamulla palelee kun lähtee jonnekin ja iltapäivällä saa sit sukat
märkänä tulla takasin. Argh! Suhtautumiseni tähän lakkausteemaan ei siis ollut aluksi ehkä kauhean
positiivinen, mutta tykästyin yllätyksekseni tähän lopputulokseen hyvin paljon.

Kevään ankeudesta muistuttamassa on tuo harmaa pohjaväri.
Sopii kuitenkin mun mielestä hyvin noihin kukkasiin!

 • Pohjalla harmaa lakka La Femme Beauty Grey Cream
 • Kynnen juuressa töpöteltynä harmaan ja
  valkoisen lakan Saffron London 11 sekoitusta
 • Oksat tehty mustan Wet'n Wild E424A Black Crème ja viininpunaisen
  lakan Wild and Crazy W218 Sagittariue sekoituksella
 • Valkoiset kukat Saffron London 11
 • Kukkien pinkit täplät Depend 034


 1. Tee tarvittavat huollot ja levitä aluslakka.
 2. Lakkaa koko kynsi harmaalla lakalla.
 3. Töpöttele sienellä kynnen juureen vaaleampaa harmaata lakkaa. Itse sekoitin pieneen määrään harmaata lakkaa tavallista valkoista lakkaa, koska en omistanut entuudestaan haluamaani sävyä.
 4. Tee puun oksat kapealla siveltimellä tai coctail-tikulla. Itse käytin sivellintä. Itse halusin myös hieman sävyä oksiin joten sekoitin pieneen määrään mustaa lakkaa hieman viininpunaista.
 5. Tee kukat dotting toolilla tai coctail-tikulla, itse käytin ensimmäisenä mainittua. Tee oman maun mukaan muutama iso kolmen pallon yhdistelmä ja niiden lisäksi muutama yksittäinen pallo.
 6. Lisää pallokukkien keskustaan pinkit pallurat. Voit käyttää myös esimerkiksi strasseja tai glitteriä.
 7. Lisää lopuksi päällyslakka.

8 kommenttia:

 1. This is so lovely!! :D Your new photo at the top of the page is gorgeous! :D

  VastaaPoista
 2. Aww thank you, once again! I'm also quite happy with the new banner :>

  VastaaPoista
 3. Wautsi wau jälleen kerran, ei voi muuta sanoa :) Onpa kiva postaus idea ja näyttäviä nuo eri vuodenaikojen kynnet :) Oot kyllä kekseliäästi saanut kaikille omanlaisensa ja tosi sopivat kuvat :) ..ja niinkuin aina, olet taitava koristeluja tekemään! Kiitos näistä postauksista, oot nähnyt vaivaa :)

  VastaaPoista
 4. Voi, kiitti jälleen kommentistas sulle Henni! Mutta niin, yritinkin tarkoituksella keksiä mahdollisimman erilaiset ja eri väriset koristelut kuhunkin vuodenaikaan, saa vähän vaihtelua :> Hyviä kuvia olit muuten saanut sieltä PMMP:n keikalta! Ilmeisesti pääsitte suht lähelle lavaa? Tai sitten sulla on vaan superkamera ;)

  VastaaPoista
 5. Minnuu harmittaa kun oon ainakin "sata" kertaa liittynyt sun lukijaks ja silti en pysy siellä listalla :-o aina kun uudestaan tuun sun blogiin niin taas lukee että "liity tähän sivuun". ärsyä!

  Ja tällä kertaa ei tullut edes mitään ilmoitusta sun kommentistas - mikä tätä vaivaa :( Tää on alkanut kenkkuilemaan mulle.

  Joo hyvin kyllä keksit osuvat kuvat :)

  Kiitos! Joo me oltiinkin sit ihan lavan reunassa kiinni loppujen lopuks ;) Kiilattiin sinne vaan :D Olin melkein kosketusetäisyydellä, jos Paula tai Mira olis vähä ojentanut kättään... ii :)

  VastaaPoista
 6. Mulla ainakin tuossa Bloggerin lukija-listan kohdalla lukee jokaisessa blogissa että "liity", vaikka oisin ollut lukija jo vaikka kuinka kauan. Ja ainakin sun kuvakkees tuolta mun lukijoista löytyy jos vähän selaa, eli kyllä sä siellä oot mitä ilmeisemmin pysynyt :) Mutta höh, välillä tää Blogger kyllä kenkkuilee milloin mistäkin, joskus kuvien lataus ei onnistu millään ja joskus postauksen tallentaminen on vaikein asia ikinä :D Mutta eiköhän se tästä. Hihii aika kivaa :>

  VastaaPoista
 7. Joo tää kyllä tuntuu mulla takkuilevan useinkin :D Noh.. pääasiallisesti toimii ihan hyvin. Mutta ennen kun sun "blogi meni uusiks" siis ennen sitä ilmiantoa niin mulla toimi sillai paremmin, että sun blogi pysyi tuolla mun seurantalistalla ja näin sieltä helposti sun uusimmat postaukset ja sit tää aina ilmoitti sun kommenteista ja jne. Mutta nyt ei ennää tee mitää nuista :( mrh. Toivottavasti palautuu ennalleen! Olis nii paljon näppärämpää, ettei tartte tällai selata aina mihin oon kirjottanut, että jos oot jotain vastannut :D

  VastaaPoista
 8. Aijaa, onpas kummallista :/ Onkohan muillakin sit ongelmia sen suhteen että näkyykö mun uusimmat postaukset... Ärh. No mutta pidetään peukkuja että tää alkais palautua, jos ei meinaa toimia niin voihan ylläpitoon sit pistää palautetta :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Huom: blogin ylläpitäjä tarkistaa viestit ennen julkaisemista ja päättää kommenttien hyväksymisestä ja hylkäämisestä. / Thanks for your comment! Attention: the blog administrator can accept or reject comment before it is published.