19. helmikuuta 2012

Diamond glittereitä punaisella pohjalla

Halusin tehdä jotain todella kimaltavaa, joten kokeilin uusia isoja puna-hopeisia glittereitä. Yhdessä ja samassa purkissa oli siis kumpaakin väriä edustavia suuria glitterhippusia. Ripottelin niitä ensin sattumanvaraisesti koko kynnelle ja länttäsin vielä kärkeen lisää.

Ilmeisesti kimallusta ei ollut tarpeeksi mun makuun, koska kärkien yhteen nurkkaan (tässä kuvassa katsojan
silmin oikealle) piti vielä änkeä isohippuista glitter-lakkaakin - joka ei tietenkään mitenkään erityisesti erotu loppupeleissä...

Yleensähän kynnet mätsätään päivän asuun, mutta ite mätsäsin tällä kertaa ulkoisen olemukseni kynsiin. Tässä tulos!

 • Pohjalla kaksi kerrosta Wet'n Wild E213B Red Tape
 • Ripoteltuna punaisia ja hopeisia diamond glittereitä
 • Kärjissä lisäksi isohippuista glitteriä Nabi 38 Silver Big Ball

10 kommenttia:

 1. Oon jo pidemmän aikaa lukenu sun blogia ja nyt uskallauduin kommentoimaankin. Nää sun kynnet on ihan mahtavan hienoja! Aijon kyllä ryöstää joskus tässä jonkun idean ja kokeilla minkälaista tulosta itse sais aikaan :)

  VastaaPoista
 2. Oi miten kaunis asustus ja kynnet sopivat luukkiin kun nenä päähän. Ihanat nuo sinun vaaleat kutrisi, vitsit! Olen itselleni kasvattanut luonnollisen kullan vaalean hiuksen esiin ja nyt tuli ikävä vanhaa kirkasta vaaleaa! Äh, pitäiskö se kuitenkin palata vanhaan platina blondiin...?

  VastaaPoista
 3. Heetu: Jee, tosi kiva että pistit kommenttia! Laita toki jatkossakin :> Mutta ryöstä vain, tai oikeastaan ei tartte ryöstää vaan ihan reilusti saa ideoita poimia. Linkitä vaikka sitten omat tuotokses, on kiva nähdä aina eri ihmisten versioita samasta lakkauksesta :)

  Bambi: Voi, kiitos :> Itekin kyllä tykkään tästä vaaleasta, puolisentoista vuotta sitten värjäsin perusblondista supervaaleaks enkä oo katunut, väri näyttää niin paljon selkeämmältä ja muutenkin sopii paremmin mulle. Mut oo onnellinen jos sulla on luonnostaan jo noin vaalea tukka! Ja jos värjäätkin platinaks niin ei näy mitään järkkyä juurikasvua (nimim. Omat hiukset tummahkot ja harmaat ja kuukausikasvu puolitoista senttiä, argh! :'D) :)

  VastaaPoista
 4. Ensinnäkin ( :D )
  kyntes on ihan superihanat ! Ja siis miten hyvin mätsääkään tyyliis, aww! Oon taas ihan hämmentynyt tästä kauneudesta :)

  Toisekseen:
  voi hyvänen aika oot kaunis, näytät ihan filmitähdeltä :) ihana toi sun tyyli ja look, siis wau! En voi kehua tarpeeks :)

  Kolmanneks:
  oon ihan kade ;)

  VastaaPoista
 5. Voi apuaa, tässähän ihan punastuu kun noin kehutaan :'D Mutta nohnoh, kauneus on tunnetusti katsojan silmissä ;) Ja pöhpah äläs höpötä, kateellinen nyt viimeiseks tulee olla! Mut tää tyyli ei oo ehkä ominta mua - suurimmaksi osaksi siksi, ettei kiharat pysy mulla tuntia kauempaa itsepäisen suoran hiuslaadun takia, joten normaalisti en jaksa nähdä vaivaa kikuroiden tekemiseen. Eli livenä oon normisti lättänäletti, josta filmitähteys on kaukana, hoho x) Mut kiitti vielä kommentistas, piristit iltaa :>

  VastaaPoista
 6. Eihän ne kiharat pelkälleen tee filmistaraa ;D Mulla on kyl vähä sama taipumus, että kiharat eivät kauaa pysy, varsinkin jos käy ulkona.. ärsyä :)

  Ole hyvä vain, kiva että piristi. Kauneus tosiaan on katsojan silmissä, pidän kyllä kovasti sun tyylistä ja lookista ja kynsistä ja.. :D bannerikin on ihana :D

  VastaaPoista
 7. Ihanat kynnet!! :)) <3

  http://iiiiddaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 8. Henni: No ei tee tietenkään, mutta yritin vain sanoa että oon normisti kyllä karumman näköinen 8D Mutta joo, pitäis vaan pistää törkeesti lakkaa ja yrittää välttää kosteutta ja tuulenpuuskia niin pärjää jotenkuten :) Mutta no voi kääk, kiitos vielä, sinä se jaksat sitten kehua! :D :)

  Iida: Kiitti paljon :>

  VastaaPoista
 9. Hih, totta ja oon huomannut että mitä paremmat pohjustustuotteet ni sitä paremmin kyl pysyy käkkärät :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Huom: blogin ylläpitäjä tarkistaa viestit ennen julkaisemista ja päättää kommenttien hyväksymisestä ja hylkäämisestä. / Thanks for your comment! Attention: the blog administrator can accept or reject comment before it is published.