17. helmikuuta 2012

Avautuminen: perätön ilmianto

Jos joku yritti eilen päästä blogiini, ruudulle ilmestyi mitä todennäköisemmin teksti "Blogi on poistettu". Mutta ei, en ole poistanut blogia, tai aikonut lopettaa bloggaamista - ainakaan ilmoittamatta siitä etukäteen mitään. Joku "erittäin älykäs" henkilö oli vain perättömästi ilmiantanut blogini ja täten menetin kaikki käyttöoikeuteni Bloggeria ja blogia koskien. Sain Google-tilini ja blogini kuitenkin takaisin käyttöön jo vuorokauden kuluessa, vaikka käsittelyajaksi oli luvattu kolmesta viiteen päivään tai mahdollisesti pidempäänkin - jos siis palautuspyyntöni vain hyväksytään. Onneksi hyväksyttiin!


Mutta en tajua, mitä järkeä tällaisessa touhussa on, "käräyttää" siis asiallisia sivustoja, kun on oikeastikin olemassa sellaisia paikkoja netissä, joissa on epäsoveliasta ja arveluttavaa materiaalia jne... Harmittaa tuollainen toiminta, mutta kyllä tästä itsekin oppi jotain: mikään ei ole varmaa. Ja ainakin huomasin, miten tärkeäksi blogi on tullut itselleni: tuskin muuten olisin ollut pala kurkussa eilistä päivää ja kironnut kaikki maailman ilkeät anonyymit hakkerit ilmiantajat sun muut sinne missä ei aurinko paista, jos mua ei kiinnostaisi. Mutta tästä koettelemuksesta viisastuneena jatkan bloggaamista, yksi tyhmä vastoinkäyminen ei vielä mua saa jättämään tätä harrastusta. Tottakai voisin lakkailla kynsiä ilman blogiani, mutta kanssakäyminen teidän lukijoiden ja kanssabloggaajien kanssa on jotain sellaista, mitä ei muualta saa. Ootte supereita!


Tänään illalla luvassa mun ekat water decals-kynsikoristelut, pysykää langoilla :)

7 kommenttia:

 1. Voi jeesus että ihmiset on tyhymiä. Se on sitä vahingoniloa varmaan parhaimmillaan, kun saa tuhoa muille aikaan!
  Onneks kaikki kääntyi parhainpäin ja saadaan nauttia sun kynsistä jatkossakin :)

  VastaaPoista
 2. Sanopas muuta. En vaan voi ymmärtää miten kukaan voi ylipäätään saada iloa tuollaisesta :D Mutta joo, postauksia on luvassa tulevaisuudessakin, ja onneks pääsen myös taas helposti tsekkaamaan muidekin päivitykset Bloggerin kautta :)

  VastaaPoista
 3. Todella huolestuttavaa, jos Blogger ihan mistä tahansa ilmiannosta sulkee koko blogin ja tilin tarkastamatta ilmiannon todenperäisyyttä ollenkaan. Kieltämättä melko ahdistavaa. Täytyy vaan myöntää että melkoisen paljon täytyy jonkun juuri sinun blogiasi vihata, että jaksaa johonkin ilmiantosysteemiin ruveta. Huhhuh. Kerrassaan törkeää. Onneksi asia kuitenkin ratkesi (:

  VastaaPoista
 4. Ei mitään järkeä käräyttää sun blogia. Sun blogi on tosi hyvä ja tykkään kun täältä saa vinkkejä myös omiin kynsiin!

  VastaaPoista
 5. Ine: No nii-i, onneks siinä oli sentään kuukausi aikaa lähettää se palautuspyyntö ja todistaa tietonsa oikeiks jne. ennen kuin ne siellä Googlessa kokonaan tuhoaa käyttäjätilin blogeineen kaikkineen. En vaan tajua kenellä on jotain niin paljon mua vastaan että jaksaa nähdä vaivaa tehdäkseen tällaista kiusaa. No mutta tosiaan onneks kaikki meni hyvin :)

  jannna.: Munkaan mielestä en oo antanut mitään syytä ilmiantoon, mutta jollakin on vaan tosi "hienot" huvit. Mutta superkiva jos saat täältä inspiraatiota :)

  VastaaPoista
 6. No olipas typerästi joltakin tehty!

  VastaaPoista
 7. Jep, ei voi kuin ihmetellä miten jollakin on energiaa tuollaiseen!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Huom: blogin ylläpitäjä tarkistaa viestit ennen julkaisemista ja päättää kommenttien hyväksymisestä ja hylkäämisestä. / Thanks for your comment! Attention: the blog administrator can accept or reject comment before it is published.