15. tammikuuta 2012

Hologrammia sekä juttua suomeksi & in english

Pikakynnet Pt. 1209837, oli jäänyt arkistoihin pyörimään ja aattelin julkaista nyt. Hieman huonoja kuvia, siksi
varmaan ei oo tehnyt mieli postata näitä. Sisko lahjoitti mulle yhden Dermosilin Disco-hologrammilakoista,
itselläni oli jo entuudestaan hieman pinkimpi sävy.

Itse tykkään ehkä hieman enemmän tästä harmahtavasta sävystä, mätsää kaikenlaisten vaatteiden
ja meikin kanssa eikä herätä liikaa huomiota jne. Kyllä, mätsäys on tärkeää!

Kuvassa värisävyä on muokattu voimakkaammaksi
pinkiksi, jotta hologrammi-efekti näkyisi edes hieman.
  • Pohjalla lakka Dermosil Disco 
  • Kirkkaita, erikokoisia strasseja


Näin postauksen lopuksi vielä muutamat PS. -merkinnät. Pieni pätkä lopussa on kirjoitettu englanniksi, koska Bloggerin tilastojen mukaan vierailijoita käy yhä enemmän myös Suomen rajojen ulkopuolelta ja haluan huomioida myös ne, jotka eivät osaa suomea.


I also wrote a little bit in english, so foreign followers and others who don't understand  finnish: scroll down and check "PPPS."!


PS. Muistuttelen tuosta oikealla sivupalkissa pyörivästä kyselystä. Vastauksia on tullut jo tosi kivasti, jee, hyvä hyvä! Klikkaa tai kirjoita kommentti, jos et vielä ole antanut ääntäsi mieluisimmalle postausvaihtoehdolle, aikaa vaikuttaa tulokseen on vielä pari viikkoa. Ja vaikka olisitkin jo vastannut kyselyyn, niin voit tottakai äänestää uudelleen, koska mun ymmärtääkseni kyselyynhän voi vastata kerran per päivä. Toisin sanoen ehdit äänestää vielä 14 kertaa ;)
Tietoa postausvaihtoehdoista ja niiden sisällöstä saat täältä.


PPS. Haluan taas tässä välissä toivottaa tervetulleeksi blogini uudet lukijat, sivun oikeaan laitaan Lue Bloggerissa -otsikon alle on suht lyhyessä ajassa ilmestynyt monta uutta kuvaketta ja oon siitä todella iloinen. Ja terkkuja teille vanhoille vaklaajille myös ;) Yhteensä teitä lukijoita on pelkästään Bloggerin kautta yli viisikymmentä, lähempänä kuuttakymmentä jo, vau!
Mulla ei oo mitään tietoa siitä, kuinka suuri määrä ihmisiä seuraa täysin nimettömänä tätä blogia. Eli sinä anonyymi, ihan vakituisesti lukeva tai sitten vaihtelevasti vieraileva, jos vain voit niin kirjoita vaikka kommentti! Tai muuntaudu kokonaan julkiseksi lukijaksi Bloggerin kautta tai klikkaa itsesi seuraajaksi Blogilistalla taikka Bloglovin'issa. Ihan vain jotta tiedän teidän olevan langoilla :)


PPPS. Foreign visitors, hello and welcome! Blog statistics show that the blog is read all around the world (for example in the United States, France, Germany, Norway, Thailand, Russia, Malaysia...), which is awesome. Now I have a request for you: if you read my blog anonymously, please leave a comment! Or become a puplic reader via Blogger or follow this blog in Bloglovin'. I would really like to hear more from you guys :)

    2 kommenttia:

    Kiitos kommentistasi! Huom: blogin ylläpitäjä tarkistaa viestit ennen julkaisemista ja päättää kommenttien hyväksymisestä ja hylkäämisestä. / Thanks for your comment! Attention: the blog administrator can accept or reject comment before it is published.