29. joulukuuta 2011

Liukuvärjäys sinisestä mustaan

Treffasin ennen joulua yhden kaverin kanssa, ja siinä samalla tuli laitettua hänelle kynnet talvikuntoon (karkkipalkalla, nams!).

 • Pohjalla vaaleansininen/minttu lakka Depend 245
 • Tummempi sininen lakka Wild and Crazy W191 Super Star
 • Kärjissä musta lakka Wet'n Wild E424A Black Crème
 • Erikokoisia kirkkaita, pyöreitä strasseja

4 kommenttia:

 1. Ihanan kirkkaat nuo strassit.. omani tuppaavat aina harmaantumaan heti kun iskee päällyslakat päälle. liekkö huonompi laatuiset strassit tai huono päällyslakka?? o.O

  VastaaPoista
 2. Ite oon ainakin huomannut, että jos päällyslakka on yhtään vanhentunutta/huonolaatuista/kuivahtanutta ja sen myötä tosi paksua, niin se kyllä tekee strasseista haaleita :/ Eli kannattaa kokeilla laittaa ohuempia kerroksia - tai ostaa suosiolla ihan uusi lakka. Ite oon tykännyt esim. Sally Hansenin lakoista :)

  VastaaPoista
 3. ihania kynsiä sulla <33 miten teet liukuvärjäyksen?? :D

  VastaaPoista
 4. Kiitos paljon! :) Tää sini-musta-liukuvärjäys on tehty ihan samalla tekniikalla kuin esim. tässä Pienen kynsiblogin tutoriaalissa on ohjeistettu: http://pienikynsiblogi.blogspot.com/2010/04/ohjeet-liukuvarjaykseen-gradient.html
  Hyvin simppeliä, aloitetaan siis lakkaamalla ensin koko kynsi vaalealla värillä ja edetään tuputtelemalla kohti tummempaa. Itse suosin keittiösientä tuputtelussa, koska meikkisienestä helposti irtoaa sellaista pientä "nukkaa" :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Huom: blogin ylläpitäjä tarkistaa viestit ennen julkaisemista ja päättää kommenttien hyväksymisestä ja hylkäämisestä. / Thanks for your comment! Attention: the blog administrator can accept or reject comment before it is published.