6. joulukuuta 2011

Arvonnan voittaja ja palautteen purkaminen

Maagisesta myssystä arvottu voittaja on...

animated gif make


... Jane! Onneksi olkoon. Oon lähettänyt jo sähköpostia antamaasi osoitteeseen, käythän vilkaisemassa. Kiitokset vielä osallistuneille ja kommenttinsa jättäneille :) Ja tervetuloa myös teille kaikille uusille lukijoille! Tästä jäi itselleni sen verran kivat kokemukset, että ehkä jossain vaiheessa voisin harkita järkkääväni arvonnan uudemmankin kerran.

Arvonnan yhteydessä pyysin teiltä palautetta, postausehdotuksia ynnä muuta, ja sainkin niitä tosi hyvin! Sekä risuja ja ruusuja että ideoita postausten sisällöstä otan tottakai vastaan edelleenkin. Tässä kuitenkin näin ytimekkäästi avattuna teidän mietteenne ja kommenttinne Ida-Marian kynsistä:

HYVÄÄ
 • Blogia on helppo ja selkeä lukea
 • Yksinkertainen, mutta siisti ja kiva ulkoasu sekä banneri
 • Tarpeeksi isot ja mielenkiintoiset kuvat, osa lakkauksista kuvattu sekä auringossa että varjossa

HUONOA
 • Postauksia liian harvoin

  HYVÄÄ / HUONOA
  • Tekstin vähäinen määrä

  TOIVEITA, POSTAUSEHDOTUKSIA
  • (Kuvien avulla) kertominen lakkausten ja koristeluiden eri vaiheista
  • Kynsi-ideoiden syntymisestä kertominen
  • Eri vuodenajat kynsissä
  • Överikoristellut kynnet
  • Prinsessa-kynnet
  • Rakkaus-kynnet
  • Glamour-kynnet
  • Teemaviikkona glitter-kynnet

  Sain teiltä lukijoilta paaaljon ruusuja, risuja en juuri ollenkaan. Kaikki postausehdotukset olivat superkivoja, nyt jos iskee inspiraatiopula niin on jemmassa hyviä aiheita. Luulen, että tulen toteuttamaan kaikki ehdotukset ainakin jossain vaiheessa :) Mutta haluan paria palautetta kommentoida muutamalla sanalla, eli postaustahtia ja tekstin määrää.

  Postaustahtini on suhteellisen verkkainen verrattuna moniin suosituimpiin blogeihin. Yleensä koetan postata vähintään kerran viikossa, mutta en oo asettanut itselleni kuitenkaan mitään takarajaa sen suhteen, jotta kynsien tekeminen ja niistä postaaminen tuntuu mielekkäältä eikä pakkopullalta. Bloggailen siis, kun siltä tuntuu ja on aikaa, ja kun teen sellaiset kynnet, jotka ovat mielestäni postauksen arvoiset. En myöskään pahoittele blogin päivitystaukoja toisin kuin monet muut bloggarit, koska en ole kenellekään luvannut mitään tiettyä postaustahtia enkä näin ollen koe olevani velkaa kenellekään anteeksipyyntöä :)

  Tekstin vähäinen määrä tuntuu jakavan mielipiteet: joku tykkää ytimekkäistä postauksista ja joku haluaisi lukea pidempiä mietteitä. Oon pitänyt oman blogini kuvapainotteisena ihan siitä syystä, että itse en useimmiten lue toisten blogeista tekstejä varsinkaan, jos sitä on paljon ja putkeen. Kuvat ovat tärkeämpiä ja inspiroivampia itselleni. Miksi siis kirjoittaisin, kun en yleisesti ottaen koe tekstiä niin olennaisena (kynsi)blogeissa? En myöskään toisten bloggareiden postauksissa kiinnitä juurikaan huomiota käytettyihin lakkoihin, joten en aluksi merkinnyt omassakaan blogissa käyttämiäni tuotteita ylös. Parin lukijan pyynnöstä aloin kuitenkin tehdä niin, ja eihän se loppujen lopuksi ole suuri vaiva merkitä kuvien perään mitä lakkoja ja koristeita on tullut käytettyä.

  Vaikka pidän blogia omaksi ilokseni ja omilla ehdoillani, niin tottakai haluan ottaa myös teidän toiveenne huomioon. Voin ainakin välillä kirjoittaa muutaman sanasen enemmän tehdyistä kynsistä, ja jos haluatte, niin voin toki tehdä erillisen tekstipostauksen, jonka ei välttämättä tarvitse liittyä kynsien laittoon mitenkään. Mitään ihan hurjia kilometripostauksia en kuitenkaan aio luvata tekeväni, koska loppujen lopuksi kukin taaplaa tyylillään myös blogimaailmassa ;)

  2 kommenttia:

  1. Oo kiitos!! Piristit suuresti surkeaa päivääni <3

   VastaaPoista
  2. Eipä kestä, kiitos itsellesi osallistumisesta :) Toivottavasti palkinto on mieleinen.

   VastaaPoista

  Kiitos kommentistasi! Huom: blogin ylläpitäjä tarkistaa viestit ennen julkaisemista ja päättää kommenttien hyväksymisestä ja hylkäämisestä. / Thanks for your comment! Attention: the blog administrator can accept or reject comment before it is published.