26. toukokuuta 2011

Mustaa valkoisella ja nudea • Lakka Eveline Cosmetics, Happy Colours 496
 • Seppälän kynsitarroja
 • Mustia ja kirkkaita strasseja

3 kommenttia:

 1. Tosi ihana nudelakka, ihan täydellinen! Saanko udella mistä olet ostanut sen ja montako kerrosta peittää sen valkoisen rajan kynnessä? :)

  VastaaPoista
 2. Tosi ihana nudelakka, ihan täydellinen! Saanko udella mistä olet ostanut sen ja montako kerrosta peittää sen valkoisen rajan kynnessä? :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Lempi :) Ja toki saa udella, kiva kun kysyit! Oon ostanut tuon lakan ihan vaan Äänekosken Tokmannilta, ja eivät maksa nuo Evelinet siellä kuin 1-2 euroa. Mulla ei oo tällä hetkellä enää tuota lakkaa, mutta muistelisin että tässä lakkauksessa mulla ois ollut ainakin kaksi kerrosta. Pikkuisen kuultaa valoa vasten tuo kärjen raja läpi, joten kolme kerrosta ois varmaan ollut aika täydellinen :) Paremmin tuo kuitenkin peittää kuin vaikkapa Color Clubin Pardon My French-lakka, jota saa laittaa viisi tai kuusi kerrosta että kärki peittyy... :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Huom: blogin ylläpitäjä tarkistaa viestit ennen julkaisemista ja päättää kommenttien hyväksymisestä ja hylkäämisestä. / Thanks for your comment! Attention: the blog administrator can accept or reject comment before it is published.